Şeyhülislam Hayri Efendi İlkokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ Yarının büyükleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektedir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz. Şeyhülislam Hayri Efendi İlkokulu Eğitim Neferleri olarak, öğrencilerimizin; Bilgi toplumunun ihtiyaçlarına cevap verebilen, Sağlam Karakterli, Özgüvenli, Bilgili ve Becerili, Objektif, Ekip çalışmalarına yatkın, Paylaşmayı bilen, Kültürlü, Atatürk İlke ve inkılaplarını özümsemiş ve bunları kendine şiar edinmiş bireyler olmaları için VARIZ.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.30 12.50 13.00 17.50
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 212 5338494

Belgegeçer - (212) 635 0802

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://shayriefendiio.meb.k12.tr

Adres - Zeyrek Mahallesi, Tetimmeler Sokak, No24/26 Fatih/İstanbul

Öğretmen :36
Öğrenci :938
Derslik :13
Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - FATİH CAMİSİNİN BİTİŞİĞİNDE

Adres - Zeyrek Mahallesi, Tetimmeler Sokak, No24/26 Fatih/İstanbul

Ulaşım FATİH FEVZİPAŞA CADDESİNDEN GEÇEN İETT OTBÜSLERLERİYLE FATİH CAMİSİ YAKININDA İNİLEREK YÜRÜME MESAFESİNDE GELİNEBİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde