OSMAN SÜRÜM - Okul Müdürü

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde doğdu. İlkokulu Hüseyin Avni İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ortaokul ve Liseyi Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesi’nde okudu. 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi, Ekonomisi ve Planlaması bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2008 Ocak ayında İstanbul ili Bağcılar ilçesi Münir Nurettin Selçuk İlköğretim Okulu’na Sınıf Öğretmeni olarak atandı. 2009 yılında vatani görevini Amasya ilinde yaptı. 2012 yılında İstanbul Bağcılar Nene Hatun İlkokulu’na atandı. 2015-2019 yılları arasında İstanbul Sultangazi 50. Yıl İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Osman SÜRÜM 11.10.2019 tarihinde Şeyhülislam Hayri Efendi İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak göreve başlamış olup halen bu görevine devam etmektedir.

(212) 533 8494 Eposta